Angled front view with bag zipped and handles upright.

Poroka

Opis

Uporaben Priročnik POROKA je namenjen bodočim mladoporočencem, bodočim taščam in družicam. Vsebuje uporabne informacije pri prijavi na poroko ter ključne nasvete pri načrtovanju in organizaciji čarobnega dne. Strokovnjaki s področij poročne mode, pričeske in ličenja, nakita, kulinarike, vinarstva, cvetličarstva in dekorja vaju popeljejo skozi uporabne rešitve, sistematično korak za korakom, skozi vse faze načrtovanja in priprave vajinega najlepšega dne. Načrtovane datume in dogovore lahko sproti tudi zapisujeta na enem mestu v Vajin osebni poročni planer na koncu priročnika. Nasveti več kot 40 strokovnjakov so trajno uporabni, ker so premišljeno načrtovani in pripravljeni celovito, zato se bosta lahko po nasvete vračala večkrat v obdobju priprav na poroko, saj je vir kredibilnih nasvetov.

S priročnikom dobita tudi

 + možnost za sodelovanje v BOGATI NAGRADNI IGRI; pošljita nagradni kupon v žrebanje zlatih prstanov ali romantičnega razvajanja,

 + BREZPLAČNO DARILO; uporabni nasveti za gradnjo skupnega doma - Priročnik  DOM, ki je poln uporabnih rešitev več kot 30 strokovnjakov iz vrst graditeljstva, prenove ter opremljanja doma. 

Informacije o izdelku

Cena: 3,70 €

Ekdis © 2024 - Vse pravice pridržane.